Felanmälan

 • Vid pågående inbrott kontakta polisen.
 • Alla åtgärder ingår ej ingår i vårt avtal med förvaltaren. Prata med ditt portombud eller styrelsen om du har funderingar. Vi kanske kan åtgärda avvikelsen själva för att hålla föreningens kostnader nere. Anmäl till styrelsen@storamossen1.se om något gått sönder i de gemensamma utrymmena.
 • Om något akut gått sönder i de gemensamma utrymmena så ring vår tekniska förvaltare Fastighetsägarna och informera styrelsen:
  Växel: 08-617 75 00 Växel öppen mån-tors kl 8.00-17.00 och fredag 8.00-16.00
  Journummer: 08-657 64 50
  Mail: kundservice@fastighetsagarna.se (med kopia till styrelsen@storamossen1.se)
  Kontaktuppgifter till felanmälan finns också på anslagstavlorna i trapphusen.Vid felanmälan gällande åtgärd i egen lägenhet är det bra att nämna om det gäller värme, avlopp (ej vattenlås), ventilation eller vatten uppströms blandaren, dessa kostnader tar föreningen i de flesta fallen.

  Du som bor i föreningen är skyldig att anmäla allvarliga fel eller problem som uppstår både i din lägenhet, i de gemensamma utrymmena och på våra marker.

 • Hissar
  För felanmälan avseende hissarna kontaktas i första hand Schindler hiss via larmtelefon i hissen eller 020-31 33 33, samt informera kontaktperson i styrelsen eller maila styrelsen@storamossen1.se.
  Om hissdörrar kärvar så dammsug rent då det ej ingår i avtalet med Shindler.